Şifremi Unuttum
  Yayin1 Yayin2 Yayin3 Yayin4
Ana Sayfa Kurumsal Haberler Programcılar Canlı İzle Ziyaretçi Defteri İletişim
Haberler
Amatör Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı
Kayseri Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Kayseri’de amatör olarak spor yapan kulüplere malzeme yardım töreninde konuşan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, “Bütün gençlerimizin zamanlarından bir kısmını gerek amatör olarak gerek profesyonel olarak mutlaka spora ayırmalarını teşvik ediyoruz” dedi. ...
Haberler

Kayseri Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Kayseri'de amatör olarak spor yapan kulüplere malzeme yardım töreninde konuşan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, "Bütün gençlerimizin zamanlarından bir kısmını gerek amatör olarak gerek profesyonel olarak mutlaka spora ayırmalarını teşvik ediyoruz" dedi.

 

Kadir Has Spor Kompleksi Kapalı Spor Salonu'nda yapılan malzeme yardımı töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törende bir konuşma yapan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, gençlerin fiziksel ve ruhsal gelişimi için spor yapmaları gerektiğini söyledi. Düzgün, "Aralık ayında yine bu salonda amatör spor kulüplerimize, futbol kulüplerimize destekte bulunmuştuk. Ama spor deyince akla futbol gelmiyor. Futbol hepimizin hayatında ilgilendiği, gerek oyunca olarak gerek taraftar olarak desteklediği en önemli spor dallarından birisidir. Ama gençlerimizin futbolla ilgilenme, o sporu yapma gibi imkanları yok. Onun dışında da sizlerinde aralarınızda bulunan arkadaşlarınız gibi hentbol, futbol, masa tenisi, yüzme gibi değişik salon sporları da var. Bu nedenle salon sporlarının desteklenmesi amacıyla bugün Aralık ayında yapmış olduğumuz o eksikliği gidererek, salon sporu yapan kulüplerimize bu destekte bulunmayı faydalı gördük. Spor gençlerimizin fiziksel ve ruhsal gelişimi açısından son derece önemlidir. Hem fiziksel gelişimlerinin en iyi sağlıklı bir şekilde yapılabilmesi hem de gençlik çağlarında ruhsal gelişimlerini sağlıklı bir şekilde gelişimi bakımından bütün gençlerimizin zamanlarından bir kısmını gerek amatör olarak gerek profesyonel olarak mutlaka spora ayırmalarını teşvik ediyoruz" dedi.

Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Murat Eskici de, "İlimizin mahalli ve federasyon faaliyetlerinde, ülkemizin uluslar arası müsabakalarda sevgi, saygı, ahlak ve milli duygular çerçevesinde temsil ettiğinize inancımızı sonsuzdur. Çizdiğiniz doğru rotayı hiç yitirmemenizi temenni eder, verilecek malzemelerin bundan sonraki spor hayatınızda başarılar getirmesini temenni ederim" dedi.

Tören, hatıra fotoğrafı çekinmesinin ardından sona erdi.

 
 
Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz.
2011 © Kayseri Radio Life - Kentin En Neşeli Radyosu

Kodlama : Networkbil.net